Byte & Retur

14 dagars byte- & returrätt

Du har full rätt att byta till annan produkt, färg eller ångra ditt köp inom 14 dagar från att du har mottagit din beställning.
Kontakta oss alltid först via email (kundservice@napphallare.nu) innan du returnerar ditt paket.

Ångrar du ett köp och vill returnera en vara/beställning får du själv stå för returfrakten. Vi kräver att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning. Innan du returnerar en vara/beställning måste du kontakta oss via email  (kundservice@napphallare.nu). Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan sätter vi in varuvärdet på ditt konto.

Ångerrätten gäller ej klippta band eller specialbeställningar.
Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses ej.
Vid byte, retur eller reklamation följer vi Konsumentverkets regler för e-handel.

Reklamation

Vi kontrollerar alla varor innan vi skickar ut dem, men skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om något inte stämmer med din beställning så ber vi dig att kontakta oss omedelbart via email (kundservice@napphallare.nu) så att vi kan rätta till felet. Vi ersätter den felaktiga varan utan några kostnader för dig snarast möjligt, senast inom 30 dagar.

Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses ej.
Vid byte, retur eller reklamation följer vi Konsumentverkets regler för e-handel.
Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Återbetalning

Beroende på hur du har betalat din beställning, betalar vi tillbaka dina pengar på olika sätt (vid retur, byte och reklamation).

Vi kontrollerar alla varor innan vi skickar ut dem, men skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om något inte stämmer med din beställning så ber vi dig att kontakta oss omedelbart via email (kundservice@napphallare.nu) så att vi kan rätta till felet. Vi ersätter den felaktiga varan utan några kostnader för dig snarast möjligt, senast inom 30 dagar.